Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter
Beste legen jeg har hatt
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetHun er veldig dyktig, lytter på hva du har å si og hun følger gjerne deg opp videre. Føler jeg blir godt tatt vare på av henne.
Endret mitt forhold til lege totalt!
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetFinn tar seg tid til deg, lytter og hører. Etter mye dårlig erfaringer med fastleger, var det kjekkt å endelig møte en lege som gjennomfører jobben sin med SOLID A+ karakter!
Anbefaler!
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetSvaret på hvordan en lege skal være! Lytter, og viser interesse. Fikk min tillit fra første møte. En du vil klemme og si tusen takk for hjelpen.
Fantastisk lege
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetEtter 1 minutt sammen med Finn hadde han vunnet min tillit. Nå gleder jeg meg faktisk til legetimene for jeg vet at jeg blir tatt på alvor og at han er genuint interessert i å hjelpe. Han er rolig og tålmodig, et smilende og herlig vesen. Ekstra pluss for at han også er barnelege, noe som passer meg og min toåring bra.
Fornøyd!
Lege: Finn Marum Høivik SkrevetVeldig bra og hyggelig lege. Flink å gi tilbakemelding snart! Han hunne kanskje være litt mer diagnose-orientert?