Kalvskinnet legesenter

Erling Skakkesgt. 49B 7012 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter

Legen fra himmelriket!

Lege: Finn Marum Høivik Skrevet

Du verden for en lege! Har vært syk lenge og har hatt ulike leger gjennom mitt sykdomsforløp, slik at å få Finn som fastlege har vært en velsignelse. Bare den gode energien på hans legerom, gir en god velkomst.
Finn er unik og jeg opplever at han gjør sitt ytterste for sin pasienter. Han er trygg, kunnskapsrik, nysgjerrig, kompetent og er noe de fleste andre leger ikke er- han er en god fastlege som er genuint opptatt av deg!
Takk for at jeg fant deg. Nå gir jeg ikke slipp.

Korttenkt

Lege: Ingebjørg Hermstad-Pedersen Skrevet

Ingebjørg har et hyggelig vesen, men min erfaring er at hun ikke tenker helhetlig. Dette kommer uheldig ut når man har et komplekst sykdomsbilde. Man kan også føle seg som litt av en plageånd når hun ser på klokka og forteller hvor mange pasienter hun har. Jeg skifter fastlege.

Føler meg alltid trygg.

Lege: Finn Marum Høivik Skrevet

Han spør og lytter. Kommer med forslag til oppfølging og følger opp. Alltid hyggelig. Føler han er der for deg. Tar seg alltid tid.

Trondheims beste lege

Lege: Tom Andreas Ekle Skrevet

Har hatt Tom Andreas Ekle som fastlege i mange år. Det er en fryd hver gang jeg er innom, og det er flott å vite at det er noe der ute som faktisk bryr seg.

Utvilsomt fastlege jeg har hatt gjennom tidene, og som andre skriver her så må jeg si meg enig i at dette er Trondheims beste lege!

Er strålende fornøyd! :D

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Tom Andreas Ekle Skrevet

Svært hyggelig trønder. Godt humør og har god kunnskap fra skader til sykdommer. Gav meg den tiden jeg trengte og viste ingen tegn til å skynde meg avgårde