Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Indre Fosen Legetjeneste
Dyktig.
Lege: Jörg Dieter Sallaba SkrevetEn enestående, sympatisk og svært dyktig lege som tar seg tid til sine pasienter. Han går grundig inn i hvert enkelt tilfelle og gir aldri opp, før han får svar.
Super lege :)
Lege: Arnfinn Seim SkrevetEr veldig fornøyd med denne legen, føler jeg blir hørt og sett. Denne mannen kan kundeservice :)
Grundig
Lege: Varatharasan Ananthan SkrevetJeg er meget godt fornøyd med min fastlege. Jeg opplever han som omtenksom, lyttende og meget grundig. Det føles trygt at han også er flink til å henvise videre til spesialister når det er nødvendig.
Etter beste evne
Lege: Varatharasan Ananthan SkrevetJeg synes det er vanskelig å bedømme legens faglige dyktighet,er missfornøyd med lang ventetid for å få time.Legen er både blid og hyggelig men jeg tror han for mange å ta seg av.
meget faglig dyktig
Lege: Arnfinn Seim Skrevethar aldri følt meg så trygg til noen lege før. meget faglig dyktig , hyggelig , har hjulpet meg igjennom mange alvorlige sykdommer på en utmerket måte. flink til å velge rette medisiner og riktig dose. en sann fryd å få komme til legetime.