Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Horten AS
Ikke fornøyd.
Lege: Badboni El-Safadi SkrevetFikk han som lege på legevakten. Jeg oppfattet legen som nedlatende og frekk ettersom han lente seg tilbake på stolen og gjespet, stilte usaklige spørsmål angående hva jeg hadde gjort dagen i forveien, og insinuerte at jeg selv hadde forårsaket "sykdommen". Han var ikke interessert i å høre da jeg fortalte om medisiner jeg gikk på som jeg mistenkte hadde utløst det (hadde med pakningsvedlegg). Jeg var heller ikke fornøyd med oppfølgingen, fordi det ikke ble tatt prøver. Jeg er sjokkert over denne legens oppførsel og kommer aldri til å gå til han igjen.
Bra lege
Lege: Jan Ola Johnny Christer Eriksson SkrevetLytter til pasienten og tar pasienten på alvor. Kan helt klart anebefales. Han er ikke den som snakker mest, men jeg mener at det han gjør er målrettet og han tar gode avgjørelser.
God til å lytte og komme med forslag
Lege: Jan Ola Johnny Christer Eriksson SkrevetJeg er nyinnflyttet fra Horten og skulle velge meg en ny lege og tok bare en som hadde plass og ikke var for langt unna, men jeg er veldig fornøyd så langt! Han lyttet og kom med mange ulike forslag til tester osv, som jeg i utgangspunktet ikke trodde jeg trengte. Har hatt fire leger på de tyve årene jeg har levd, og han er den eneste som etter en blodprøve fant ut hva som er "galt" med meg. Han er riktig nok ikke den som smiler og tuller mest, men det gjør meg trygg på at han vet hva han driver med. Anbefales om du liker leger som vil finne ut hva det feiler deg, og ikke hva slags tapet du har i stua..
ekstremt nedverdigende
Lege: Badboni El-Safadi SkrevetVar der for å få en sykemelding, fordi jeg hadde ødelagt foten min fullstendig, og kunne ikke møte til en eksamen. Han begynte å spørre om usaklige ting, ga meg beskjed om at jeg ikke kunne gi alle andre skylden for mine egne økonimiske feil. Ble redd og tråkket på, endte opp med å sitte å gråte foran han.
Det var et nedverdigende besøk, og jeg kviet meg for å gå til legen, selv om jeg har vært veldig syk.
Anbefales overhode ikke. Ikke før han eventuelt kommer seg ned på nivå med pasienten, og ikke oppfører seg så arrogant.
Arrogant
Lege: Badboni El-Safadi SkrevetDe to gangene jeg har truffet på ham har vært på legevakt under akutte skader. Han fremstod som arrogant og lite hyggelig. Han var nærmest bælerende (som om skaden burde vært ungått) Sikkert under press og lite tid men jeg har et dårlig inntrykk av ham.