Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hitra legekontor
Empatisk
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetDr. Alexandersen oppleves som kunnskapsrik, vennlig og empatisk.
Man blir møtt på en hyggelig måte og han er god til å lytte.
Han har god tilgjengelighet og er veldig rask til å utføre det man blir enige om, være seg henvisninger, resepter, diverse uttalelser osv.
Flott at han fremstår som blid og kan spøke, men heller ikke redd for å "snakke fra leveren".
Opplever Dr. Alexandersen som en meget god fastlege
En lege som tar pasienten seriøst
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetAlt er bra. Korte ventetider, meget flink til å følge opp, gjør alt han kan får å hjelp. Har kun positiv erfaring og ville ikke byttet lege for alt i verden.
Trygg og pålitelig
Lege: Lars Øyvind Kvaale SkrevetVeldig fornøyd med Kvaale som fastlege! Han lytter til deg, og bruker tiden godt. Alt i alt en veldig flink lege man føler man er i gode hender hos.
Alltid tilgjengelig.
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetVeldig effektiv når noe skal gjøres. Holder alltid avtaler, og er tilgjengelig. ... Tar deg på alvor.
Meget god lege
Lege: Arne Selmer SkrevetKjempe innponert,jeg trengte virkelig hjelp på legevakten,denne legen var der, jeg fikk den beste service,synd han ikke er min fastlege