Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hitra legekontor
Grei lege
Lege: Geir Erling Nilsberg SkrevetEr rolig og komfortabel. Litt dumt at han skriver på pc under konsultasjonen slik at blikkontakt blir vanskelig, men lytter likevel. Hjelpsom og medmenneskelig.
God lege
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetEtter en lege som var sykemeldt hele tiden så jeg alltid kom til vikarer uten peiling osv, så byttet jeg til Geir og det er litt av en forskjell! Han er alltid i godt humør og genuint interessert i pasientene sine og i å finne løsninger og måter å hjelpe pasientene på. Utrolig flink og empatisk mann og jeg anbefaler han til alle jeg kjenner som vurderer å bytte fastlege!
Bra mann
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetLøsningsorientert - hva kan vi sammen gjøre for å fikse dette.... Virker genuint interessert i å ha en dialog og overhodet ikke noen ovenfra og ned holdning.
Flink lege!
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetBeste legen jeg noengang har hatt. Han er engasjert, faglig dyktig og alltid i godt humør. Da jeg var alvorlig syk ringte han meg selv uten avtale, for å høre hvordan det gikk. Følte meg trygg gjennom sykdommen med Geir som fastlege. Synd han flyttet sørover!
Dyktig lege !
Lege: Geir Ivar Alexandersen SkrevetHer føler man seg ivaretatt. Geir tar seg tid til å lytte til deg som pasient, og det er svært viktig ! Hjelpsom, og alltid interessert i å finne løsning slik at man ikke forlater han med uforrettet sak. Tommel opp for denne legen !