Bamble legesenter

Stathelleveien 33 3970 Langesund

Siste vurderinger av behandlere ved Bamble legesenter

lite imøtekommende

Lege: Steinar Graff Skrevet

Mitt inntrykk av Graff er lite positivt. Hva som kan bli bedre: en profesjonell holdning ovenfor pasienten uavhengig av pasientens bakgrunn, og Graff sitt personlige inntrykk av pasienten. Hva som er bra: Graff er presis til legetimen, ikke lang ventetid. Konstruktiv kritikk: Graff kan bli mer imøtekommende, lytte bedre til pasienten, mer empatisk og forståelsesfull. Sette pasienten i fokus.

Fantastisk lege.

Lege: Jeanett Graff Skrevet

Great doctor, speaks fluent english so going there as a foreigner is no problem. The best medical experience I had in Norway. Would definitely recomend.

UTOLIG FLINK LEGE - ANBEFALES!!!!!

Lege: Steinar Graff Skrevet

Dessverre har Graff byttet legesenter men han fortjenesr virkelig alle de stjernene det er mulig å få. Hyggelig fyr som skjelden er for sen når timen er avtalt. Iallefall opplevde jeg kun dette en gang men etter sagt klart fra var han heller 5 min FØR etter det:-)
Nøye og sjekker alt mulig.
Denne legen er virkelig å anbefale!

En av de legene jeg har hatt!

Lege: Steinar Graff Skrevet

Han er blid,koselig,tar ting på alvor og han hører på deg!

Flink lege.

Lege: Steinar Graff Skrevet

Er veldig fornøyd med Graff. Han er presis på legetimen, hyggelig, har humor, og er veldig nøye og lytter. Savner Dag Ove , men har nå hatt Graff i over ett år og liker ham godt. Og en fantastisk god service av kontordamen.