Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bamble legesenter
lite imøtekommende
Lege: Steinar Graff SkrevetMitt inntrykk av Graff er lite positivt. Hva som kan bli bedre: en profesjonell holdning ovenfor pasienten uavhengig av pasientens bakgrunn, og Graff sitt personlige inntrykk av pasienten. Hva som er bra: Graff er presis til legetimen, ikke lang ventetid. Konstruktiv kritikk: Graff kan bli mer imøtekommende, lytte bedre til pasienten, mer empatisk og forståelsesfull. Sette pasienten i fokus.
Fantastisk lege.
Lege: Jeanett Graff SkrevetGreat doctor, speaks fluent english so going there as a foreigner is no problem. The best medical experience I had in Norway. Would definitely recomend.
UTOLIG FLINK LEGE - ANBEFALES!!!!!
Lege: Steinar Graff SkrevetDessverre har Graff byttet legesenter men han fortjenesr virkelig alle de stjernene det er mulig å få. Hyggelig fyr som skjelden er for sen når timen er avtalt. Iallefall opplevde jeg kun dette en gang men etter sagt klart fra var han heller 5 min FØR etter det:-)
Nøye og sjekker alt mulig.
Denne legen er virkelig å anbefale!
En av de legene jeg har hatt!
Lege: Steinar Graff SkrevetHan er blid,koselig,tar ting på alvor og han hører på deg!
Flink lege.
Lege: Steinar Graff SkrevetEr veldig fornøyd med Graff. Han er presis på legetimen, hyggelig, har humor, og er veldig nøye og lytter. Savner Dag Ove , men har nå hatt Graff i over ett år og liker ham godt. Og en fantastisk god service av kontordamen.