Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekolog Hilde Jørgensen
Hyggelig og profesjonell
Lege: Hilde Jørgensen SkrevetJeg ble møtt av en meget kompetent og hyggelig gynekolog. Hilde var vennlig og forstående. Hun tok ut og satte inn spiral smertefritt (så smertefritt det er mulig) og raskt. Hun gav meg kloke råd og jeg følte meg virkelig sett.
Kan varmt rekommandere Hilde Jørgensen!
Super gynokolog
Lege: Hilde Jørgensen SkrevetForstår ikke disse andre anmeldelsene. Vært der flere ganger og føler meg alltid trygg og ivaretatt. Anbefaler Hilde på det sterkeste :)
Dyktig og vennlig
Lege: Hilde Jørgensen SkrevetVar nervøs før timen, og ble ikke direkte beroliget av å lese anmeldelsene her inne. Ble dog møtt av en mild, vennlig og dyktig gynekolog som effektivt (men omsorgsfullt) ga meg den hjelpen jeg trengte.
Kjempefornøyd
Lege: Hilde Jørgensen SkrevetBle litt overrasket over samlede vurderinger her. Jeg var hos Hilde for første gang i dag, og har vært hos flere ulike gynekologer før til å sammenligne med. Føler meg godt ivaretatt, og fikk god forklaring underveis. Fikk tatt prøvene jeg skulle, satt inn spiral, og fått ny time til å undersøke polypper og sjekke spiral om 3 mnd. Hjelperen hennes var supersøt, og holdt meg i hånda da jeg fikk satt inn spiralen. Fikk tilbud om smertestillende etc. Jeg synes det var kjapt og effektivt på en betryggende og god måte. Alt i alt veldig fornøyd, og er ikke redd for å komme tilbake.
Dårlig service
Lege: Hilde Jørgensen SkrevetFølte meg litt uvelkommen da jeg kom dit, satte inn spiral og fikk null oppfølgingsinfo om hvordan man skal ta vare på seg selv etter å ha satt inn spiral. Ble nærmest bare kastet ut derfra da det var ferdig, og fant ut av en venninne at man ikke kan bruke tamponger opp til to uker etter man har tatt spiral, noe som jeg fikk null info om da jeg var der. Det kan til og med være en ganske kritisk situasjon, for det kan tydeligvis skape betennelse og dytte på spiralen. Så nei. Synes det var veldig dårlig gjort. Virket som de bare var opptatt av å bli ferdig med det så fort som mulig og dermed kaste meg ut derfra.