Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Veldig bra lege
Lege: Jan Tjugum SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt. Enkel å få tak i, veldig bra med e-konsultasjon. Opplever at han oppriktig bryr seg om stort og smått.
Omsorgsfull og empatisk
Lege: Ramin Khazaie SkrevetRamin har vært min og familien sin fastlege i 1,5år og vi (!) kunne ikke bedt om en mer omsorgsfull lege. Han lytter, er interessert, veileder og følger opp tidligere problemstillinger. Han spør også ofte om barna og viser interesse for deres vel selv når timen handler om meg. Dette betyr mye for meg som foreldre og styrker inntrykket vårt om Ramin sin evne til omsorg for sine pasienter.
Det er lang ventetid på timebestilling, men det skyldes vel mer systemet enn legen. Noen ganger lenger ventetid spesielt etter lunsj, men dette betyr ingenting sammenliknet med kvaliteten han gir tilbake.
Det er alltid like hyggelig å møte Ramin, vi har full tillit til hans vurderinger og jeg er takknemlig for at nettopp han er vår fastlege!
Eksemplarisk
Lege: Irfan Iqbal SkrevetEn eksepsjonelt dyktig fastlege, Veldig empatisk, lytter til pasientene, og følger opp alt som skal følges. Det eneste som kan blir bedre, er en naturlig følge av hans dyktighet, det er mange som benytter han, og derav kan det tidvis være kø, venting på timer og slikt som hører med. dette er også veldig bra håndtert og løst. da moderne systemer har gjort at man for løst maskimalt, og legen og kontoret følger bra opp disse.
Flink, men tar seg godt betalt
Lege: Ramin Khazaie SkrevetFlink lege, men tar seg godt betalt der andre leger ikke tar betalt. Han er blitt vanskeligere å prate med.
Forståelsesfull og tålmodig
Lege: Irfan Iqbal SkrevetJeg har nå hatt Dr. Iqbal som lege i mange år. Jeg blir alltid tatt på alvor, han henviser videre og gir inntrykk av å virkelig bry seg om mine utfordringer både fysisk og mentalt. Han virker alltid rolig selv om jeg alltid er litt stressa fordi tiden vi har til rådighet er kort. Jeg kunne aldri tenkt meg å byttet til en annen lege :)