Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vidsyn legekontor AS
Sympatisk, trygg og kunnskapsrik
Lege: Marlen Parissi SkrevetMarlen Parissi er en meget dyktig lege som du kan stole på. Hun tar ansvar, lytter og bistår. Jeg er meget takknemlig for den hjelpen hun har gitt meg og føler at jeg har blitt tatt godt tatt vare på. Hun er meget kunnskapsrik og hun følger meget bra opp når det gjelder kommunikasjon mot sykehus o.l.
Anbefales på det sterkeste.
Trygg
Lege: Petter Sørum SkrevetMåtte bytte fastlege etter over 25 år hos den samme og valgte da Sørum ettersom han startet opp her. Han var veldig hyggelig og tok seg god tid. Tror dette blir veldig bra!!!
Vennlig og imøtekommende
Lege: Petter Sørum SkrevetVeldig hyggelig lege som tok seg tid til å lytte og finne gode løsninger på mine plager. Er veldig glad for at han er min nye fastlege.
Svært negativ opplevelse
Lege: Marlen Parissi SkrevetUpassende kommentarer på kropp og utseende på en måte som opplevdes som svært ubehagelig. I følge min subjektive opplevelse er dette ikke legen å besøke med mindre du ser ut som en modell. Hun kan bli bedre hvis hun unngår å hoppe til konklusjoner uten å hente inn tilstrekkelig informasjon først.
God på mye
Lege: Bente Flaten Navarro SkrevetLyttende,rolig,respekt for pasientens autonomi,ryddig,empatisk og gir inntrykk av at man kan føle seg ivaretatt i vanskelige tider,både fysisk og psykisk.