Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjønneslegene AS
Dyktig og tar deg på ordet
Lege: Marthe Haugland Evensen SkrevetMine erfaringer så er hun en svært grundig lege. Undersøker deg svært nøye , lytter på det du har og si. Hun er svært imøtekommende og alltid blid.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetHun er svært imøtekommende og faglig dyktig. Hun er grundig og følger opp alt hun skal. Tar kontakt med informasjon om prøveresultater så snart det er klart. Er omtenksom og tar seg tid.
Enestående!
Lege: Siri Dalsmo Berge SkrevetDen beste legen jeg noen gang har hatt. Utrolig forståelsesfull og kunnskapsrik. Hun tar seg god tid til å lytte på hva pasienten har å si. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos henne. Hele familien har henne som fastlege. Du føler virkelig at hun bryr seg! Hun er en helt spesielt god lege med et varmt hjerte!
Masse kunnskap
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetVerdens beste fastlege. Hun tar ting på alvor når man snakker med hu. Hu har masse kunnskap og ønsker alltid pasientens beste.
Fantastisk
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetElisabeth er helt fantastisk, har ikke noe vondt å si om henne , hun har vært den beste legen jeg har hatt , og hun er utrolig flink med barn .