Stathelle Legesenter

Krabberødvn 3 3960 Stathelle

Siste vurderinger av behandlere ved Stathelle Legesenter

Meget dyktig,empatisk og faglig suveren.

Lege: Thomas Nordstrand Skrevet

God på fysisk og psykisk utfordringer. Ikke dømmende, men forstår og tar tak i ting med barn og voksne. God på å henvise videre med behov og skriver gode henvisninger. Dyktig i faget sitt. Tar pasienten på alvor. Beste legen i Bamble uten tvil. Helt unik.

Dyktig lege, men ikke for min datter

Lege: Enea Granmar Skrevet

Opplevde hun lyttet til meg ang mine behov, men ble ikke møtt på min datters utfordringer som Autist.
Det har i alle år vært en kamp. Innimellom må en bruke skjønn , ikke kun se om det er "medisinsk forsvarlig" .
Uansett. Jeg byttet kun pga praktisk årsak, lettere å ha samme lege for oss begge. Kan anbefale Enea Granmar, hun er lyttende, og løsnings orientert, men savnet dog forståelsen min datter trenger for å kunne fortsette skolegangen bl.a.
Ellers Tipp,topp :)

Skeptisk lege.

Lege: Ragnhild Landsend Monsen Skrevet

Går til lege veldig sjeldent. Terskelen er veldig høy for å gå. Når alt da blir bagatellisert så er det veldig frustrerende.

Forståelsesfull, lun og åpen.

Lege: Thomas Nordstrand Skrevet

Han går d an å snakke med. Han skjønner hvor skoen trykker. Han tar seg til til å lytte og stiller gode spørsmål. Virker sikker, men ikke selvsikker.

Bedre lege finner du ikke!

Lege: Nathalie Simonsen Skrevet

Nathalie har din fulle oppmerksomhet fra du kommer inn til timen og drar igjen og lytter til alt du har å si. Hun er dyktig i jobben sin og man ser tydelig at hun kan sitt fagfelt. Opplevde en forferdelig lege som jeg raskt byttet fra da hun ikke ville ta meg på alvor, og Nathalie tok imot med åpne armer og fant svaret på problemet med en gang. Hun er flink til å lytte etter dine behov og hjelper deg med å finne den løsningen som passer deg best. Hun har aldri dårlig tid og passer på at du forstår hva hun forteller. Hun virker som en snill og omsorgsfull person som vil ditt beste og avslutter gjerne timen med å si «si ifra om det er noe». Anbefales på det sterkeste!