Logo for Medicus Bergen AS

Medicus Bergen AS

Logo for Medicus Bergen AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Bergen AS

Kunnskapsrik og hyggelig

Lege: Alexander Freis Skrevet

Utrolig flink lege som tok seg god tid til både å sjekke meg og forklare det medisinske. Kan anbefales!

En av de hyggeligste jeg har møtt i norsk helsevesen!

Lege: Alexander Freis Skrevet

Av private årsaker er gynekologiske undersøkelser svært vanskelig for meg. Jeg var ærlig om dette til dr. Freis og han var utrolig forsiktig og varsom under undersøkelsen. Han tok seg god tid, informerte godt underveis og spurte hele tiden om det gikk fint med meg.

Jeg hadde ganske mange spørsmål i tillegg til selve undersøkelsen og han tok seg tid til å svare grundig på alle.

Alexander var både renslig og ryddig og lokalet (medicus) var kjempefint!

Alt i alt en utrolig positiv opplevelse og jeg mener oppriktig at dette muligens er en av de hyggeligste jeg har møtt på i helsevesenet. Anbefales på det varmeste!

Behagelig og kunnskapsrik

Lege: Alexander Freis Skrevet

Forfriskende med en lege som ser deg og lytter. Forklarer godt problemstilling og videre alternativer. Han har deg som pasient i fokus. Fantastisk.

Anbefales på det varmeste.

Trygg

Lege: Alexander Freis Skrevet

Veldig fornøyd med Alexander, han lytter godt og ser deg som pasient. I tillegg har han masse kunnskap og man føler seg veldig trygg. Anbefales!

Føler meg ivaretatt

Lege: Alexander Freis Skrevet

Eg har begynt i behandling hos Medicus Bergen for å fryse egg, og har bare godt å si om Alexander Freis. Han er svært kunnskapsrik, vennlig og behagelig å snakke med. Han tok seg god tid til meg, forklarte og svarte på alle mine spørsmål. Når eg gråt ein tåre på kontoret hans, var han forståelsesfull og empatisk. Eg følte meg godt ivaretatt under fertilitetssjekken som han gjennomførte, og føler meg i trygge hender for den videre behandlingen.