Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Holter Legekontor
Skulle ha fulgt førsteinntrykket.
Lege: Elin Tora Hoel SkrevetArrogant,lytter ikke til pasienten.Alt det de andre har skrevet her,har jeg også opplevd.Burte lytte mer på pasienten.Det er en grunn for at man trenger å komme seg til legen.
arrogant
Lege: Elin Tora Hoel Skrevetarrogant og lytter ikke på pasienter. anbefaler ikke den lege. er god kompetanse men er dårlig på kommunikasjon og forstår deg.
Kunnskapsrik!
Lege: Geir Einar Sjaastad SkrevetGeir er en rask, effektiv og trygg lege. Stoler 100% på han. Sender deg videre hvis det er det minste tvil. Tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Alltid et smil på lur :-)
Litt vanskelig å komme i kontakt med legesenteret på telefon..
Har mye å lære
Lege: Elin Tora Hoel SkrevetHadde henne som fastlege før. Hun hadde alltid så dårlig tid at jeg tilslutt ba om å få dobbelttime. (5- max 10 min inne hos lege). Fikk det og en dobbelttime er vist bare 15 min. Fikk beskjed om å ta neste spørmål på ny time. Hun virket også fraværende og ikke ville ta tid til å høre på mine korte framlegg. Så besluttet derfor å bytte lege.
Flink og koselig lege!
Lege: Elin Tora Hoel SkrevetEn fantastisk lege,kort ventetid for å komme inn og veldig samvittighetsfull og flink med oppfølging!