Fyrgata Legekontor

Fyrgata 3 7725 Steinkjer

Siste vurderinger av behandlere ved Fyrgata Legekontor

Meget god lege

Lege: Knut Gystad Skrevet

Er veldig fornøyd med han, tar deg seriøst og har et godt humør.
Tar seg tid til å lytte og har greie på det han gjør. Anbefales.

Dyktig og imøtekommende lege

Lege: Magnus Tølløv Kjøbli Skrevet

Bruker Kjøbli som fastlege til min 6 år gamle sønn. Kort ventetid på time, alltid hyggelig, og bryr seg om å finne ut hva som er galt og å hjelpe. Anbefales!

Fantastisk lege

Lege: Kristin Gisvold Skrevet

Tar seg god tid, forhaster seg ikke. Henviser videre ved behov og man føler seg velkommen og tatt på alvor! Føler hun strekker seg langt for pasientene og virker genuint interessert i hva man har å fortelle. Ingen spørsmål er dumme å man blir godt tatt vare på. Skjønner godt det er vanskelig å komme til på lista da jeg prøvde i over 1 år! Angrer ikke et sekund på bytte!

God og tillitvekkende allmennlege

Lege: Magnus Tølløv Kjøbli Skrevet

Magnus er lett å prate med og har glimt i øyet. Jeg har tillit til hans faglige kunnskap, og selv om jeg er ikke storforbruker av legetjenester er det hyggelig å besøke kontoret når jeg egentlig ikke vil innrømme å være syk.

En empatisk og kunnskapsrik lege

Lege: Magnus Tølløv Kjøbli Skrevet

Jeg hadde mitt første møte med Magnus i dag, og ble positivt overrasket. Han fremstod både som en empatisk og kunnskapsrik lege, som tok pasienten på alvor. Han lyttet, stilte spørsmål, og foreslo nødvendige tester ut fra symptomer på sykdomsbildet, i tillegg satte han opp time til videre oppfølging. Akkurat slik en dyktig lege skal gjøre.