Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moa Legekontor
Ovenfra og ned
Lege: Sven Jakob Nordstrand SkrevetNordstrand har vært fastlegen til familien vår siden 1. August 2022.
Han har ikke empati og tar ikke pasienten på alvor. Han lytter ikke, avbryter midt i forklaringer og er rett og slett uinteressert i å hjelpe.
Han er aldri forberedt til legetimen, selv om vi ringer til legekontoret flere uker på forhånd for å be om at han leser seg opp på journalen til pasienten.
Når man ringer inn på legekontoret med spørsmål og forespørsler, svarer han konsekvent med meldinger som ikke er mulig å besvare, med beskjed om at han ikke vil gjøre det vi ber om, og nekter å ringe opp igjen selv om vi spesifikt ber om at han ringer til oss.
Vi har selvfølgelig byttet til en annen fastlege.
God lege
Lege: Sara Roald SkrevetSara er min nye fastlege. Hun lytter og undersøker og gir svar på alt du spør om. Hun er tydelig og dirrekte - rask og effektiv. Jeg var svært fornøyd med min gamle fastlege med lang erfaring men jammen har nyutdannede leger også en fordel. Håper du fortsetter her lenge Sara!
Grundig, profesjonell, lyttende
Lege: Olav Norvald Kopperstad SkrevetKjenner oss (familielege) og er alltid forberedt når en kommer til konsultasjon.
Tar alle «problemer» på alvor og tenker helhetlig.
Skriver ikke ut sykemeldinger og resepter om det ikke er nødvendig, men ønsker forbedring.
Lytter og kunnskapsrik
Lege: Olav Norvald Kopperstad SkrevetVil gjerne hjelpe og jeg føler at han bryr seg om at pasienten får det bedre etter å ha besøk han👏👏🤩
Fantastisk lege
Lege: Olav Norvald Kopperstad SkrevetEn lege time hos Kopperstad er alltid hyggelig og trivelig. Blir møt med forståelse og lett å følge seg trygg. Vil absolutt anbefale han som fast lege.