Vear Legegruppe

Steinbruddveien 8 3173 Vear

Siste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe

Min fastlege siden 1997

Lege: Frode Reidar Prøsch Skrevet

Jeg har hatt 1 det fastleger siden jeg sluttet på sjøen 1982.

Kvaliteten på der har vært varierende, men greie nok.

Det var først da jeg fikk Prøch som fastlege at dette virkelig stemte .
Vi var jevnaldrene ,fikke raskt 1 gid kjemi og jeg ble tatt på alvor.

Fant han ikke ut årsaken, så sendte han med videre, og vil har vel hatt felles mistanker noen ganger som er blitt bekreftet av spesialist.

Prøch har også en lun og god humor og mang en latter har rallet på hans kontor under mine besøk. Bare det å le befriende er jo en god medisin i selg selv.

Noen ganger er det ventetid der oppe, men det er på Nsb også. Så ro ned.

Staben som betjener luker og laboratoriet fortjene og en stor honnør. Jeg er like imponert over at de greier å beholde roen og profesjonaliteten selv om det bokstavelig koker rundt de noen ganger.

De har full kontroll, jeg. Jeg har sett kasser på Rema slite mer med 4 kunder i kasse kø. Og når " sjefa ", mine ord er der :) Det er bare 2 ganger på årene jeg har brukt Prøch som min fastlege, at jeg har " røska " litt opp i han og da ble det grepet tak i pronto.

Det var en ei turnus lege vikarierte for han, Og da ble det litt turbulent. Jeg selv mente at jeg hadde bi bihulebetennelse, Hun ville da stikke noen plastikk greier med 1 bomullsdott på enden får a ta 1 prøve. INGEN stikker noe opp i nesa på meg. Samme turnuslege ble senere innkalt til Prøch for å se på han skulle utføre på meg. Vi kjente hverandre straks hun kom inn døra, men jeg mener vil lot fortiden være.

Så jeg er 1961 mod, Prøch det samme. Vi får nok mange gode år som lege å pasient

Lite interesse og forståelse

Lege: Frode Reidar Prøsch Skrevet

Gått til Frode Prøsch i over 5 år. Aldri hatt noen gode opplevelser eller følelse av å bli tatt på alvor. Er der toppen to- tre ganger i året med meg selv eller barna. Dette opplever jeg som problemområder: Kommuniserer dårlig med barna. Tar seg lite tid, reiser seg og går mot døra- signaliserer at han er ferdig nå..mest opptatt av PC og skriving. Ikke øyekontakt. Føler jeg som pasient må stå for tenking, snakking og bestilling. Han stiller lite oppfølgingsspørsmål og vil bli ferdig med timen raskt. Sitter alltid igjen med spørsmål etterpå og en følelse av å ikke bli hørt. Lite grundig, føler meg til bry som pasient og merker at han ikke har tid og interesse. Dette gjør at jeg ikke får roa meg de minuttene j er der og "pynter" plutselig på ting eller unngår spørsmål..vil jo ikke være til bry. Ikke bra. Bytter fastlege nå.

Meget dyktig lege

Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt Skrevet

Tar deg alvorlig og hører på deg. Føler trygghet med henne
Damene på forværelset derimot kunne godt ta seg en lang ferie

Verden trenger flere leger som Bendiksen

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Bendiksen lytter og skaper raskt trygghet. Meget direkte, respektfull og tar tiltak der behov.
Det leder til at jeg som pasient får tillit til han og føler meg trygg på at jeg får den riktige behandlingen. Han er lett å snakke med og har en god porsjon humor.

Noe ventetid må man regne med og det tyder på gode leger som tar seg tid. Jeg var selv årsaken til at noen måtte vente, men da jeg hadde store smerter, valgte Bendiksen å gjøre et enkelt inngrep for å fjerne smertene, istedenfor å sende meg videre.

Jeg flyttet og har dessverre fått meg en ny lege. Bendiksen skiller seg ut. Jeg anbefaler han på det sterkeste!

lite forståelsesfull

Lege: Ketil Johan Bendiksen Skrevet

Dette er en av de dårligste legene jeg har hatt. Svært lite forståelsefull for andres lidelse og sykdom. Er også svært missfornøyd med å sitte opptil en time å vente før man kommer inn, selv til en time som er bestilt uker i forveien. Føler ikke hverken jeg eller barna blir tatt på alvor noe som har for vår del fått store konsekvenser.