Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe
Lyttende og faglig flink lege
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetJeg har aldri møtt Hjelmtvedt, bare hennes vikar Cara. Og jeg har bare positivt og si om henne. Hun er lyttende og henviser gjerne. Hun følger opp og er genuint interessert i sine pasienter. Hun er absolutt den beste legen jeg har hatt.
Den eneste negative er ventetiden på kontoret. Men årsaken er at legen alltid tar seg tilstrekkelig tid med pasientene, så jeg venter gjerne på en lege som er så flink.
Veldig flink empatisk lege
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetBendiksen er en veldig flink lege som tar seg god tid med pasientene. Han viser hensyn og tar deg alvorlig også med tanke på psykiske lidelser. Han er den beste legen jeg noen gang har hatt og kan anbefales.
Dyktig!
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetLegen er dyktig, faglig oppdatert og faglig interessert. Fremstår som interessert i pasienten og nytenkende. Sender videre ved behov! Høflig og omsorgsfull, løsningsfokusert. Møtt på legevakten.
Dyktig lege
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetVeldig god kommunikasjon og forståelse for pasienten. Trygg og tilstedeværende og lyttende. Rask og presis diagnose som skaper trygghet. Følger opp og serviceminded. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.
En lite interessert lege
Lege: Frode Reidar Prøsch SkrevetHan følger ikke opp pasienter med spesifikke problemer. Han har ikke lest
journalen din når du kommer som ny pasient og føles veldig fjern og uinterressert.
Følte meg ikke ivaretatt og har nå skiftet lege