Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vear Legegruppe
Håpløst opplegg
Lege: Ketil Johan Bendiksen SkrevetHar hatt Ketil de siste årene, men er sjelden hos han. Time på dagen prinsippet er helt håpløst. Ringer inn 8, står i kø i 40 minutter for så å være for sen til ledig time, eventuelt at man blir brutt i ventetiden.
Føler oppfølging er dårlig.
Manglet svar fra lege på å få forsikring, forsikringsselskap purret 3 ganger uten svar fra Ketil. Forsikring avvist.
Purret svar på MR. Ingen respons. 1 år senere kommer jeg på time, og får beskjed om «oi, det var visst funn på MR, sender henvisning til sykehuset». Enda 6 mnd ventetid på time der..
Alltid forsinket til time, må vente opptil 1 time.
Ringer inn for å bestille time til sønn, som også har Ketil som fastlege. Får hver gang beskjed at han ikke står oppført som fastlegen og at de må sjekke Helfo. I min Helfo står det svart på hvitt, stadig trøbbel med kommunikasjon.
Bytter nå fastlege, dette blir bare surr og rør
Dyktig og empatisk
Lege: Ellen Klausen Hjelmtvedt SkrevetHun var reservelege da jeg fikk akutt time. Hun er direkte, og ser deg i øynene når man samtaler. jeg følte meg meget vel ivaretatt og riktige tiltak igangsatt. hun er slik man ønsker en lege skal være, kort og greit.
Effektiv og Flink Lege,svarer med en gang når man skrive mail på helse Norge.
Lege: Thea Bjune SkrevetVeldig fornøyd med Legen min,Hun er efektiv og flink,Få hjelp med en gang og får man svarer på helse Norge.no. -Hoflige å hånterer pasienten
Vurdering
Lege: Frode Reidar Prøsch SkrevetHar hatt Prøsch i 23 år,han kan jeg ikke få fullrost nok.Alltid hyggelig og likedan jentene,alltid imøtekommende og hjelpsomme.Desverre trakk Helsenorge meg ut av hans liste noe som for meg er veldig trist etter 23 år Tusen hjertelig takk for fantastisk hjelp i disse åra til deg Prøsch.
Mvh:W.S
Helt fantastisk!
Lege: Thea Bjune SkrevetEndelig etter 20 år har jeg fått meg en fastlege som faktisk bryr seg og er genuint interessert i pasientene sine!!!Kunne ikke vært mer fornøyd!
Thea er helt fantastisk…Hadde alle leger vært som henne så hadde det virkelig ikke vært noe problem!
Hun burde virkelig hatt en premie!