Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legevakt Vest AS
Ikke fornøyd
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetOpplevde ikke å bli tatt seriøst. Eier ikke respekt for kundens tid, hun kommer gjerne en halvtime for sent selv om man er satt opp som den første pasienten om morgenen.
Utrolig dyktig, snill og forståelsesfull fastlege
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetEn veldig empatisk, forståelsesfull og dyktig lege. Hun tar meg alltid på alvor og hennes vurderinger av hva som må gjøres i henhold til mine problemer føler jeg alltid pleier å være riktige. Enkelte ganger er det noe ventetid på legekontoret, men alt i alt er jeg strålende fornøyd med min fastlege!
Blid, varm og menneskelig
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetEn veldig søt og oppriktig lege. Flink til å henvise videre ved behov, skal ikke løse alle problemer selv. Stor empati. Sjarmerende distre.
En lege folk bør styre unna..!
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetNettopp skiftet lege på grunn av en lang historie på dette legesenteret. Hun er hyggelig og blid, til dere kommer inn bak lukkede dører, da er hun stresset, og vil ha deg fortest mulig ut av legekontoret igjen virker det som.
De som tar blodprøver ved legekontoret virker også like stresset, og stikker feil nesten hver gang, jeg unner ingen barn denne opplevelsen!
Hun følger deg ikke opp hvis hun ikke er 100% nødt, og driter i dine behov som pasient og din tiden din har hun ihverfall ikke respekt for, ventet ca. tre kvarter hver gang jeg er der!
Faglig dyktig, bryr seg, engasjert
Lege: Kari Lise Jacobsen Eidjar SkrevetMin FL i 8 år.oOm til henne med ett blodtrykk som ikke mine 2 foregående leger ikke hadde klart å få ned.
tar grep, veileder og er god til å lytte