Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røstad Legesenter
Pålitelig og faglig god
Lege: Per Anders Hoven SkrevetRolig og behagelig lege. Lytter og tar meg på alvor. Utreder, eller henviser videre hvis det er behov for det. Holder avtaler og gir tilbakemelding. Føler meg godt ivaretatt.
Hjelpsom
Lege: Tonje Hjelseng SkrevetGrei og hjelpsom fastlege. Godt fornøyd,og har fått hjelp på kort varsel.
Kjenner flere som har byttet til denne legen,og uttrykker at de er fornøyd
Meget fornøyd
Lege: Andreas Hopstock Storeheier SkrevetSer deg, forståelsesfull og dyktig. Tar seg tid til å lytte og forklarer på en god måte. Blid og hyggelig.
Tillitsskapende og gir trygghet
Lege: Marianne Langøygard SkrevetInngir tillit. Der hun føler hun ikke har nok kunnskap, søker hun dette eller henviser til andre. Involvere meg Ii vurdering av behandlingsopplegg. Hører på mine tanker omkring egen helse/sykdom. Tar seg alltid god tid, selv når jeg vet at hun tidsmessig er på etterskudd. Vennlig og imøtekommende. Har betydd meget for min livskvalitet.
Arrogant
Lege: Tonje Hjelseng SkrevetHadde trodd en såpass nyutdannet lege var litt interessert i faget sitt, men blir her møtt med en arroganse å følelse av total likegyldighet til mine probemer gang på gang.
Henviser dog videre men uten noen som helst oppfølging i etterkant når diagnose er satt, heller ingen råd eller veiledning om sykdom enda dette etterspørres.
Ble overlatt til meg selv og måtte nøste opp hjelp selv.
Virker kun som denne legen er opptatt av å ta seg betalt uten å bry seg om å finn en løsning.
Følte meg oversett og overkjørt.