Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røstad Legesenter
Rolig, lyttende og faglig sikker
Lege: Morten Paulsen SkrevetTar meg på alvor. Lytter til mine opplevelser og beskrivelser. Flink til å forklare og virker veldig dyktig faglig. Han er punktelig og tar seg den tiden det trenger uten å virke travel eller stresset.
Hensynsfull og kunnskapsrik
Lege: Karianne Bakken SkrevetEn rolig og trygg dame som lytter oppmerksomt og lytter til behov. Hun kommuniserer på en tydelig og respektfull måte. Hun er veldig flink til å utføre fysiske undersøkelser på en måte som ikke gjør at det føles ubehagelig da hun er effektiv og hensynsfull.
Hvis jeg har hatt behov for akutt time samme dag har det aldrig vært noe problem, hvis man derimot bestiller på nett/tlf så er som regel noe ventetid.
Seriøs og dyktig
Lege: Karianne Bakken SkrevetTåler det som blir presentert og sorterer der det trengs. Er åpen og lyttende, viser interesse og undersøker, ser ut til å trives i jobben og er trygg i møte med mennesker. Lar ikke den voksende haugen med oppgaver og kappløpet med tiden påvirke menneskemøtet.
Faglig dyktig og omgjengelig
Lege: Rune Søberg SkrevetRune har vært min fastlege siden jeg var barn. Jeg har ingenting negativt å bemerke. Jeg føles at han ser meg og lytter til det jeg har å si, samtidig som han er effektiv og omgjengelig som person.
Dyktig lege
Lege: Morten Paulsen SkrevetAnbefales!
Endelig en fastlege for meg!
Masse utfordringer i fht en skade har gjort at det har blitt hyppige besøk til lege over mange år. Alltid respekt, smil og tillit. Løsningsorientert og hjelpsom.
Anbefales! Brukes både av meg og barnet mitt.