Røstad Legesenter

Helge Ingstadsvei 1 7600 Levanger

Siste vurderinger av behandlere ved Røstad Legesenter

Trygghet-respekt för patient

Lege: Rune Søberg Skrevet

Rune är den beste legen som går att få.
Han tar sig tid till patienten, lyssnar och stressar inte på. Han är en människokännare.
Har gått hos Rune Söberg förut.

Flink fastlege

Lege: Karianne Bakken Skrevet

Tar imot meg som pasient på en hyggelig måte. Ser på meg når hun snakker (ikke bare i PC) Lyttende og medmenneskelig. Drøfter, sjekker, Tar ting alvorlig og følger opp.

Empatisk, kunnskapsrik

Lege: Tommy Aune Rehn Skrevet

Tommy er interessert i deg som person. Har gått til ham i mange år. Han er opptatt av at du skal ha det bra,han har stor tro på fysisk aktivitet,han har mye rett i det. Men av og til er det slik at ikke fysisk aktivitet er løsningen,kunne vært litt bedre på å se andre alternativ. Han er effektiv. Absolutt en lege som anbefales.

Profesjonell og kunnskapsrik lege!

Lege: Håvard Dybdahl Skrevet

Har hatt Dr. Dybdahl som fastlege i tre år nå. En fantastisk lege som tar seg tid til pasienten. En god lytter, forklarer godt og gir god tilbakemelding. Er i tillegg super på oppfølging. Dybdahl er også fantastisk med barn og min treåring gleder seg når hun skal til legen.
Når det gjelder legesenteret er det super service og trivelige sekretærer. Det er enkelt og få akuttimer, selv om disse ikke alltid er hos fastlegen. Ordinære legetimer er forøvrig alltid hos fastlegen.

En kjempegod lege.

Lege: Per Anders Hoven Skrevet

Hoven er en dyktig lege, han lytter, tar seg tid og er kunnskapsrik. Opplever at han tar meg som pasient på alvor. Han ser hele mennesket.