Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jessheim Medisinske Senter AS
Beste fastlegen!!
Lege: Beate Kragerud SkrevetHun fant ut av sykdom som forrige fastlegen hadde oversett og hjalp meg med å få fort hjelp. Ringer om resultater på prøver og forklarer skikkelig så man skjønner hva alt betyr. Empatisk og grundig! Endelig ble det ledige plasser på listen hennes så jeg fikk byttet over hele familien også. Anbefales!
Så ikke hele mensket. Mest interessert i datamaskinen.
Lege: Beate Kragerud SkrevetDu må se på pasienten ikke bare ned i maskinen. Tilbakemeldingen bør være konstruktiv med anbefalinger, ikke bare fakta når du vet at pasienten har smerter.
YES ! endelig en god lege
Lege: Beate Kragerud SkrevetHun er rask, viser sympati, litt streng, men virker som hun har allt under total kontroll. Jeg er veldig fornøyd og føler meg trygg hos henne ! henviser utrolig raskt og er bare glad. Lett å bestille timer over nettet eller sms og resept for de som trenger det. Kjempe fornøyd med legen min !
Beste Beate!
Lege: Beate Kragerud SkrevetBeate er alt det en god lege skal være - imøtekommende, faglig flink, tilstede, løsningsorientert og et godt mennenske. Hun er den beste legen jeg noen gang har hatt!
Veldig flink fastlege
Lege: Beate Kragerud SkrevetBeate er nøye, flink, hyggelig og har stor empati, alle viktige egenskaper som en fastlege bør inneha. Du blir alltid tatt på alvor!