Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Helsesenter AS
Hyggelig, flink, lege.
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetFørste gangene jeg var der var helsesøstrene hyggelige, pratet, smilte og var høflige. Ettehvert som jeg gikk der, eller måtte ha uttak av nye resepter eller var der for å skulle ta blodprøver opplevde jeg at begge helsesøstrene var rett og slett sure. Sa ikke hei eller hade etter blodprøver, synest det var veldig merkelig oppførsel. Det ødela resten av min dag.
jeg er svært godt fornøyd med både lege og legesekretærer.
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetJeg opplever at legen er faglig meget dyktig, han ser "hele" meg. Han gjennomskuer at en alvorlig diagnose også gjør noe med min psyke, og behandler også denne. Han brukte lang tid på første konsultasjon, etter dette gjorde han det enkelt for meg siden jeg kunne bruke mail når jeg trengte deres assistanse. Hans legesekretær er fantastisk til å fange meg opp når jeg trenger å se legen, hun er rask på å besvare mine mail. Både lege og legesekretær virker faglig dyktige. Som alvorlig syk har de gjort livet mitt så enkelt som mulig slik at jeg har sluppet å bruke unødvendige krefter på legekontakten. Hos dem føler jeg at jeg blir sett, jeg er ikke bare et nummer. Jeg har bare godt å si om dem alle, spesielt legen og hans hovedsekretær.
God lege, dårlig helsesekretær
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetJeg er svært fornøyd med Rød-Larsen som lege, men synes det er svært ubehagelig at man må gjennom en "vegg" i form av sur og frekk helsesekretær. Vedkomne leker lege, er sur, frekk og arrogant, negativ og veldig lite imøtekommende. Tilogmed når jeg har ringt kontoret og grått har hun svart på en nedlatende måte. Har også opplevd at hun er blid som en sol inne på prøverommet, mens hun er potte sur minuttet etterpå.
Missfornøyd og byttet lege!
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetHan har ekstrem lang ventetid på både og komme igjennom på telefonen, få time og ikke minst komme inn til timen! Somregel minst 1 times ventetid! Tar deg ikke på alvor, mer opptatt av data enn deg, overholder ikke taushetsplikten. Hver gang jeg har vært der har pcn vært veldig synlig med all info om pasienter som har vært der den dagen, noe man fint kan lese om man er nysjerrig! Sure kontordamer. Jepp, rett og slett lite trivelig!
bra
Lege: Sjur Rød-Larsen SkrevetGodt fornøyd med lege. Noe ventetid hver gang. Kontorpersonale opplever jeg som arrogante, humørsyke og dårlig på å kommunisere.