Bestill time

Logo for Vågsbygd Torv Legesenter AS

Bestill time

I dag 23. apr I morgen 24. apr Fre 25. apr Lør 26. apr Søn 27. apr

Om

Viktig informasjon: Vågsbygd Torg legesenter deltar i et pilotprosjekt for fastleger, som gir pasienter uten fastlege eller med lang ventetid hos sin fastlege mulighet til å bestille time hos dem. Har du ikke fastlege, eller trenger rask hjelp? Se ledige timer i kalenderen over og bestill en konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Vågsbygd Torv legesenter
Vågsbygd Torv legesenter er et nyoppstartet legekontor som er dedikert til å tilby pasientene helsehjelp av høy kvalitet i en imøtekommende og moderne atmosfære. Senteret drives av to fastleger og en sykepleier som sammen har som mål å sikre at alle pasienter føler seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele sin behandlingsreise.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig blitt tildelt en ny hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Sondre Sverd Rekdal

Velkommen til Vågsbygd Torv legesenter – et sted hvor du alltid kan føle deg trygg og godt ivaretatt. Vi er stolte av å kunne bidra til din helse og trivsel i hverdagen.

• Profilbilde av allmennlegespesialist og fastlege Sondre Sverd Rekdal
    Allmennlegespesialist og fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 235 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Profilbilde av fastlege Annbjørg Trydal Jansen
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsbygd Torv Legesenter AS

Presis og interessert

Lege: Sondre Sverd Rekdal Skrevet

Jeg testet dr Rekdal i dag,
Førsteinntrykk var meget positivt. Kom inn på avtalt tid. Empatisk og interessert i meg.
Fikk tatt noen blodprøver etter konsultasjonen.
Basert på dagens besøk, bytter jeg fastlege.

Kunskapsrik

Lege: Sondre Sverd Rekdal Skrevet

Virker som en dyktig lege. Er nøye og undersøkende, stiller de riktige spørsmål, men det er for tidlig å se før jeg er blitt bedre kjent med han.

Nøyaktig og hyggelig

Lege: Sondre Sverd Rekdal Skrevet

Flink og hyggelig lege som tar seg tid til å forklare og tar en på alvor. Kan anbefale Sondre Sverd Rekdal.

Fantastisk lege

Lege: Sondre Sverd Rekdal Skrevet

Byr på en god samtale, tips om gode digitale selvhjelpskurs, oppleves som grensesettende men også rettferdig, motiverende og lyttende. Legen er tilgjengelig og virker utrolig faglig sterkt og interessert i meg som pasient.

Opplever at legen elsker jobben sin, ser meg, bryr seg.

Også vært innom med barn og oppleves som utrolig trygg, god og leken! Barnet mitt kaller han Dr Kul.

Deler liste med kvinnelig lege som også kan nevnes å være helt fantastisk flink med barn

Lyttende, forståelsesfull, respektfull dialog

Lege: Sondre Sverd Rekdal Skrevet

Takk for veldig god håndtering og åpenhet for å vurdere alternative behandlingsmuligheter.

Får pasient tiln å føle seg trygg.

Takk for Tålmodigheten.

Takk for rask responstid.