Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Namsen Legesenter
Fantastisk dyktig lege.
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetDr.Lahner gir deg gode tilbakemeldinger og veiledning som er nødvendig i kroniske lidelser og medisin bruk.Ikke minst gir det meg som pasient trygghet i hverdagen.Makalaus flott person som inngir tillit for både pasient og pårørende. Flink til å følge opp. Etter 10 år ser jeg ingen grunn til å bytte lege.
Trygg, pålitelig, imøtekommende og service innstilt
Lege: Håvard Rein Solhaug SkrevetViser en tydelig og grundig interesse i deg som person og dine behov. Rolig personlighet som har tid til deg og dine behov.
Ikke fornøyd!
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetEr virkelig ikke fornøyd med holdningene til Lanher. Hun er frekk og nedlatende når hun prater til deg, i tillegg føler jeg at hun gir meg stygge blikk. Ønsker ikke å dra til denne legen flere ganger.
Flink lege
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetMichaela tar deg på alvor fra første samtale, er hun i tvil henviser hun deg videre til spesialister, eller leger med større kompetanse. Hennes direkte måte å svare på spørsmål ser jeg på som en ubetinget fordel, mens andre ikke er enig med meg.
Dårlig opplevelse.
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetHun er frekk og ingen vurdering av pasientens følelser. En veldig dårlig opplevelse.Hun er ingen forklaring på pasientens tilstandtil sykdommen.