Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Namsen Legesenter
Meget bra lege !
Lege: Andreas Rye SkrevetJeg føler meg både sett og ivaretatt, og får god oppfølging av mine helseproblemer. Og jeg setter stor pris på at han alltid er oppdatert på nye medisiner etc.
Hyggelig og god lytter
Lege: Håvard Rein Solhaug SkrevetDyktig lege, som setter pasientens behov høyt. God lytter og forstår behov. Enkel å kommunisere med.
Meget dyktig og jordnær lege
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetHun lytter på hva jeg forteller om mine plager, bruker tid på å diskutere eventuelle problemer, finner gode behandlingsløsninger, er hun i tvil dveler hun ikke med å henvise meg videre, har også en god ironi som jeg godt kan akseptere.
Dyktig lege
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetJeg synes Lahner er en dyktig, profesjonell og pålitelig lege.
Hun tar seg alltid god tid til å lytte og stille spørsmål.
Hun er bestandig forberedt og man får svar på alt man ønsker å vite.
Hun er pålitelig og hjelpsom.
Horribelt møte!!
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetDenne legen burde ikke jobbe med mennesker! Har selv jobbet i helsevesenet i mange år og aldri opplevd en lege som behandler sine pasienter slik. Direkte usympatisk, lite vennlig,himlet flere ganger med øynene, svært stressa og ufin i kommentarene! Da hjelper det lite å skulle være faglig dyktig. Frarådes på det sterkeste!