Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kirkegata Legesenter AS
Respektfull, uhøytidelig og trivelig
Lege: Tomas Nils Erik Forsberg SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! At en lege kan faget sitt tar jeg for gitt, for det lærer de alle i sin utdanning. Thomas kan legefaget. Men at en lege er god på den menneskelige
biten, det å møte pasienten på en god måte, med respekt og empati, ha velutviklede sosiale antenner, være god å prate med,...ja rett og slett være et godt medmenneske, er ikke noe man kan lære på ei skole. Det er bare noe man har. Thomas har dette. I tillegg er han en god problemløser, blottet for selvhøytidelighet, og er derfor ikke redd for å henvise videre når han selv ikke har den nødvendige ekspertisen. Supertrivelig fyr!
Flink lege
Lege: Tomas Nils Erik Forsberg SkrevetKunnskapsrik lege som gjør sitt beste. Flink kar som lytter på hva jeg har å si. Kan anbefales på det sterkeste.
Hjelpsom og trygg
Lege: Desirre Wold SkrevetPasientorientert og hjelpsom. Brukte ekstra tid og krefter på alle pasienter, ikke bare fra sin liste.
Flink, interessert, hyggelig
Lege: Tomas Nils Erik Forsberg SkrevetEr veldig rask, men hører etter, er interessert og flink. Har alltid fått god hjelp. God tilgjengelighet.
Dårlig opplevelse
Lege: Tomas Nils Erik Forsberg SkrevetVanskelig å kommunisere med, fremstår som en dårlig lytter. Virker overfladisk - og viser en arrogant holdning.