Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsdalen Legesenter
Suveren lege
Lege: Ida Andersson Cronblad SkrevetEndelig er det kommet en dyktig, forståelsesfull lege på plass i Tromsdalen. Føler virkelig at hun ser meg som pasient, tar ting på alvor og er lydhør. Kunne ikke ha vært mer fornøyd og trygg enn jeg nå er hos Ida.
Helt ok lege
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetHelt ok legen men føler han er litt for rask og litt lite tid. Får hjelp noe men er en god del jeg ikke får hjelp til. Så sitter nå på venteliste på ny lege som virkelig kan hjelpe meg.
Veldig god fastlege .
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetLyttende og forståelsesfull. Jeg kan fortelle alt til han.
Det går raskt å få time ellers svar på e konsultasjon. Han bruker den tiden som trengs når jeg er til time.
Litt arrogant og kjapp
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetHar brukt denne legen over noen år, og vil nå bytte. Han tar ikke alle problemer så alvorlig og kan snakke om sine egne erfaringer i stede for å lytte til mine utfordringer. Skriver ut sykemelding når jeg trenger dette, men har liten kunnskap om enkelte tema. Får kortere tid enn oppsatt og er ofte forsinkelser.
Utrolig flink lege
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetVeldig flink lege. Tar deg alvorlig. Lyttende og nysgjerrig. Spør de rette spørsmålene. Han er veldig flink med psykisk helse.