Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsdalen Legesenter
Kunne ikke hatt en bedre lege
Lege: Morten Anders Høyer SkrevetHar vært pasient hos Høyer i over 25 år, som kronisk syk er det viktig å ha en lege som bryr seg å tar deg på alvor. Han møter meg alltid med et smil og det er en velsignelse å ha han som fastlege. Går alltid derifra med et smil.Har vært i kontakt med en del leger di siste 20 år, men ingen kan måle seg med han Kunne ikke hatt en bedre lege.
Bra lege
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetLytter godt och tar pasienten alvorlig. Har aldrig hardt problemer med kontakten og han er vennlig och profesjonell.
God fastlege
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetJeg går ikke mye til legen, og jeg forventer ikke at legen skal løse alt. Likevel er det viktig at legen lytter og viser interesse, og at han henviser til andre dersom det er nødvendig. Jeg opplever at Trond gjør disse tingene. Jeg byttet til Trond fra en annen fastlege. Tilfredsheten med fastlegen har økt etter byttet.
så der...
Lege: Trond Harald Hafstad Skrevetdet er aldri noe problem med å få time hos trond.han er triveli å immøtekommende,mn syns til tider han også kan være en smule "overlegen".
tar litt lett på ting,og føler av å til at jeg sitter ijenn med like mange spm når jeg går derifra som når jeg kom dit.
En suveren lege
Lege: Morten Anders Høyer SkrevetEn suveren lege og tar alt alvorlig og utrolig bra oppfølging. av pasientene.
Kommer med brae forslag og hjelp.