Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moberg Legesenter AS
Fantastisk lege!
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetNå har vi endelig funnet en som ser hele mennesket og skjønner at ting henger sammen. Jonas Dale tar oss seriøst, er nysgjerrig, kunnskapsrik og tør å utfordre. Han stiller opp når det er behov og er alltid ‘pålogget’ når vi er hos han. Et fantastisk menneske.
Flink lege
Lege: Ulrikke Lund Wågsæther SkrevetVeldig grundig og flink til å lytte. Opplever kommunikasjonen som flyttende og følte meg forstått. Det ble anbefalt kontroll time og jeg ble bedt til å gi tilbakemeldinger.
Ny og ung.
Lege: Ulrikke Lund Wågsæther SkrevetNy hos denne legen, da den forrige sluttet. Virker hyggelig. Litt etter boken lege, kanskje fordi hun er uerfaren? Men gir henne en sjanse. Virker som hun er villig til å hjelpe pasientene sine så godt hun kan.
Den beste legen eg har hatt
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetLegen er lyttande og effektiv. Kommuniserar på ein måte som gjer at ein følar seg som eit menneske, ikkje som ei vare på eit samleband. Ivaretakande og dyktig fagleg. Utruleg synd at han ikkje lenger jobbar ved Landås legesenter.
Glimrende lege!
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetDr. Dale hadde ett mål for øye; å gjøre meg frisk! Både store og små bekymringer ble behandlet både grundig og profesjonelt, Samtidig som han utviste stor forståelse og tok meg på alvor. En glimrende lege!