Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moberg Legesenter AS
Ny og ung.
Lege: Ulrikke Lund Wågsæther SkrevetNy hos denne legen, da den forrige sluttet. Virker hyggelig. Litt etter boken lege, kanskje fordi hun er uerfaren? Men gir henne en sjanse. Virker som hun er villig til å hjelpe pasientene sine så godt hun kan.
Den beste legen eg har hatt
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetLegen er lyttande og effektiv. Kommuniserar på ein måte som gjer at ein følar seg som eit menneske, ikkje som ei vare på eit samleband. Ivaretakande og dyktig fagleg. Utruleg synd at han ikkje lenger jobbar ved Landås legesenter.
Glimrende lege!
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetDr. Dale hadde ett mål for øye; å gjøre meg frisk! Både store og små bekymringer ble behandlet både grundig og profesjonelt, Samtidig som han utviste stor forståelse og tok meg på alvor. En glimrende lege!
Effektiv lege
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetTilgjengelig, flink og kommer raskt til poenget. Bruker moderne teknologi for både timebestilling og oversikter. Flytter dessverre fra Bergen til Os på slutten av 2016.
Landås legekontor er av den vanlige, lett slitne typen uten særlig gode åpningstider.
Umulig å få kontakt med
Lege: Jonas Nordvik Dale SkrevetJonas Dale er svært vanskelig å få kontakt med. Jeg har prøvd å få ny resept på et legemiddel jeg er avhengi av i 2 uker. Ingen respons. Jeg tar kontakt med Volvat