Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Svolvær Legesenter
overhode ikkje fornøyd!!
Lege: Magnus Struckmeyer SkrevetBle ikke hørt da jeg fikk time for mistanke om gravididet..hva som kan bli bedre??Ta den gravide på alvor,still spm,og for all del ikke glem å ta blodprøver og urinprøve(som ikke ble gjort med meg)tommeln ned!ny fastlege er bestilt
en av de bedre
Lege: Trygve Bjørgaas SkrevetEtter negativ opplevelse med tidligere fastlege var Bjørgaas en befrielse å komme til. Han tar seg absolutt god tid, ofte gjerne litt for god tid i et allerede stramt tidsskjema. Hos Bjørgaas har jeg opplevd å få den hjelpen jeg har hatt behov for, samt meget god oppfølging.
En god lege
Lege: Magnus Struckmeyer SkrevetLyttende, vennlig, glimt i øyet (det er også viktig!), dyktig.
Fantastisk flink lege og hyggelig kar!
Lege: Christian Mietzner SkrevetHan tar seg alltid tid til "det ekstra spørsmålet" og ser deg som menneske. Kjempeflink til å gjøre kirurgiske inngrep er han også!
Veldig dyktig
Lege: Magnus Struckmeyer SkrevetMagnus er den beste legen jeg har hatt noensinne.. har vært hos mange leger dette året, både på Gravdal og i Bodø, men han er den eneste som har forklart ting på en måte som jeg forstår, i motsetning til andre leger som ikke svarer direkte på mine spørsmål, men heller vrir dem om slik at dem kan tolkes på forskjellige måter.
Han er også veldig hyggelig, og det er ingen problem å få time hos han.