Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø
Bryr seg
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetMin erfaring er at Hege er en lyttende og støttende lege som følger godt opp. Føler meg trygg og har full tillit til hennes kompetanse.
En lege jeg har stor tillit til
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetJeg føler meg svært godt ivaretatt som pasient. Får alltid den hjelpen jeg trenger og blir tatt seriøst når jeg trenger rask behandling. Kan anbefales på det sterkeste.
Kunnskapsrik, empatisk og hyggelig
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetHege lytter og tar ting på alvor. Får inntrykk av at hun er godt oppdatert og kunnskapsrik. Aldri nedlatende og oppriktig interessert i å høre, om man har tanker eller lest noe rundt egen sykdom/tilstand. Hun er åpen for at det kan verre ny forskning som hun ikke alltid har fått med seg, en kvalitet som jeg har et inntrykk av mange leger mangler.
vits av en lege
Lege: Synne Berild Skrevetsmåsur og uviten lege ingen hjelp og få her.
hører ikke etter når man prater sitter bare stirrer i pc skjermen
Støttespiller
Lege: Hege Sivertsen Andreassen SkrevetHun er en lege som har støttet meg, hjulpet meg komme i kontakt med spesialist som er vanskelig å få tak i, ikke gitt meg opp. Hun var dypt savnet da hun var i permisjon.
Hadde det ikke vært for henne ville jeg måtte slå meg til ro med : du må bare leve med det.
Hun har gitt meg en bedre hverdag.