Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

En fantastisk lege!

Lege: Geir Haugen Skrevet

Lege Geir Haugen tar seg alltid god tid til meg som pasient! Ved første møte hadde vi en nøye gjennomgang av min helsesituasjon og familiehistorikk- noe jeg ikke har opplevd tidligere. Man må av og til vente en stund på venterommet, men dette er fordi han tar seg god tid til å lytte til pasientene sine. Jeg er meget fornøyd som pasient og vil anbefale dr.Haugen på det sterkeste!!

Flink og sympatisk lege

Lege: Geir Haugen Skrevet

Er veldig fornøyd med Geir Haugen som fastlege. Tar symptomer på alvor, og er ikke redd for å henvise videre. Rolig og tar seg god tid.

Tilsynelatende bra, men...

Lege: Geir Haugen Skrevet

Virker stresset til tider og i dårlig humør. Svært ofte veldig forsinket. Blander private holdninger inn i utførelsen av legegjerningen. Har opplevd ham som ufin og brysk, noe som ikke er forenlig med en profesjonell lege.

Svært fornøyd!

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

Kjelling lytter, han ser på meg og ikke på datamaskinen når jeg snakker. Han gir inntrykk av å ta tid til jeg har forklart hva som er problemet. Opplever meg respektert som person.

Beste legen jeg har hatt,

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

Stefan er empatisk, viser forståelse og gjør så godt han kan for å hjelpe. Han sjekker grundig opp problemstillinger og henviser deg videre om du ønsker. Han bruker god tid på sine pasienter og lytter ordentlig på hva du har å si. Han er til nå den eneste legen jeg har møtt som jeg føler at jeg stoler på.