Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø
Trenger holdningsendring
Lege: Synne Berild SkrevetSynne Berild var min fastlege i en vanskelig periode i livet. Jeg ble ikke hørt eller trodd. Hun virket arrogant og likegyldig og totalt uinteressert i mine plager. Hun virket mest interessert i å få jobben gjort fortest mulig. Aldeles ikke den omsorgsfulle legen. Jeg har aldri hatt problemer med andre leger enn Synne. Byttet til en annen og fikk det mye bedre. Det var ellers mye rot hos Sentrumslegene. Lange køer til alt. Noen av skrankepersonalet virket uproffe. Aldri mer til Synne Berild eller sentrumslegene.
Flink lege
Lege: Geir Haugen SkrevetFlink lege,har spesialisert seg på felt han kan.Gikk med en prolaps lenge-var hos han en torsdag-henvist til sykehus.dagen etterpå operert i Tromsø---Dette er ikke i tvil at man tar pasienten på alvor..Blid og imøtekommende.Synes det er slikt man skal behandle pasientene.Sms-time bestilling er positivt.
Jeg er kjempefornøyd!
Lege: Stefan Kjelling SkrevetEn lege hele familien har byttet til. Denne mannen hører på pasientene, og gir seg ikke før han finner ut hva som er galt. Alltid blid og hyggelig, lett å prate med.
Synne Berilid
Lege: Synne Berild SkrevetEn fantastisk nøye lege, som tar seg tid til pasienten;)
Superfornøyd med han Geir
Lege: Geir Haugen SkrevetNå er jeg ikke så ofte hos han Geir, men de gangene jeg møter opp har han bestandig full fokus på meg. Jeg får den behandlingen og servicen jeg forventer.