Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

Tillittsskapende

Lege: Geir Haugen Skrevet

Geir haugen er en utmerket lege som hører på meg og gir med relevant behandling.

Fantastisk!!!

Lege: Geir Haugen Skrevet

Endelig fikk jeg en lege som lytter, forstår, tar seg god tid og virkelig gir en følelse av å bry seg. Jeg har aldri fått så mye hjelp som etter jeg fikk Haugen som fastlege, uansett om det er fysisk eller psykisk. Han henviser videre om det er noe han ikke kan gjøre noe med.

grei kar

Lege: Geir Haugen Skrevet

har vært mange ganger, hos han er svert fornøyd litt stresset men flink har fått medisiner og oppfølging som hjalp meg vil og annbefaler han ,er han usikker søker han alltid råd hos andre så som pasient føler jeg meg godt behandlet

Min subjektive opplevelse

Lege: Synne Berild Skrevet

Sikkert dyktig faglig, men virker ikke til å jobbe proaktivt eller engasjert i å finne ut hva som plager deg. Får inntrykk av at jeg er mer en klagete og sytete pasient enn en som de ikke finner ut av hva som feiler...

Hører på deg

Lege: Stefan Kjelling Skrevet

Stefan har alltid tid til meg som pasient, føler aldri vi har dårlig tid og han hører på det en sier. Han bruker også å sjekke hvorfor en var sist hos han for å høre hvordan det går med det problemet. Han kan selvfølgelig ikke alt men sender deg da videre. Er fornøyd jeg, vurderer å bytte lege for å komme nærmere bosted men foreløpig kjører jeg heller inn til sentrum for å få beholde han.

Lang tid å komme gjennom på tlf på legekontoret, men heldigvis blitt enklere med sms bestillinger