Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

Fantastisk lege

Lege: Hege Sivertsen Andreassen Skrevet

Fantastisk lege som tok mitt sykdomsbilde på alvor da min tidligere lege lot meg gå 10 år uten medisin og skyldte på psyken og nektet å ta prøver av meg eller henvise til div. Hege har reddet meg på mange måter. Hun er utrolig trivelig og medmenneskelig. Anbefaler henne på det sterkeste. Er det et felt hun ikke er ekspert på, så trenger man likevel ikke være redd for at hun ikke skal henvise deg til noen som vet bedre.

Veldig hyggelig!

Lege: Hege Sivertsen Andreassen Skrevet

Legen virker seriøs og meget hyggelig, veldig enkel å ha med å gjøre.
Det jeg derimot ikke liker er de som svarer telefonen, ringte tre dager på rad og fikk tre forskjellige svar på samme spørsmål, måtte derfor gå unødvendig lenge med smerter som jeg kunne fått behandling for med en gang. Følte meg ikke tatt på alvor, selv da jeg forklarte presist hvordan jeg hadde det.
Da jeg fikk komme i kontakt med legen, ble jeg tatt på alvor og fikk utskrevet en resept.
Ros til legen, ris til sekretærene.

Fantastisk.

Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen Skrevet

Var veldig spent da jeg fikk ny fastlege. Men ble veldig positivt overrasket. Han er en fantastisk lege med masse erfaring. Føler han er der for meg. Tar pasienten ,og sin jobb, på alvor. Lytter til hva man har å si. Gir gode råd og veiledning. En lege jeg trygdt kan anbefale.

Kunnskapsrik, lyttende og forståelsesfull

Lege: Nora Snefjellå Skrevet

Svært dyktig og behagelig lege. Tilgjengelig og løsningsorientert. Husker ting fra tidligere timer, og følger dette opp. Bryr seg om mennesket, og man føler seg sett og forstått. Gir raske tilbakemeldinger på prøver, selv hvor det egentlig ikke er «nødvendig». Svært fornøyd!

God kommunikasjon

Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen Skrevet

Tar seg god tid til pasientene sine og svarer på e-konsultasjoner veldig raskt. God å snakke med og man føler seg hørt. Ikke minst faglig dyktig.