Alstad Legesenter

Trålveien 56 8013 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Alstad Legesenter

Fantastisk lege!

Lege: Linda Torrissen Hennø Skrevet

Aldri vært så fornøyd med en fastlege før! Linda er ekstremt kunnskapsrik, men også omsorgsfull og lyttende, tar deg på alvor, og ser deg som individ. Kan anbefale henne på det sterkeste!!

Blir litt trekk på telefonkøen ved legesenteret, men det er på ingen måte relatert til Linda.

Trygg, kunnskapsrik, tålmodig

Lege: Linda Torrissen Hennø Skrevet

Har hatt perioder der jeg har vært forholdsvis mye hos legen. Jeg fikk Linda Hennø som fastlege etter at hun overtok etter Karin Breckan.
Jeg er meget fornøyd. Jeg føler meg så ivaretatt. Hun er trygg og rolig, gir rask respons og utrolig flink til å gi tilbakemeldinger når man venter på prøvesvar o.L.
I tillegg virker hun ekstremt kunnskapsrik, men ikke redd for å sjekke «en ekstra gang» dersom hun ikke er helt sikker.
Virkelig å anbefale!

Tar seg tid og lytter

Lege: Bjørn Egil Østbye Andreassen Skrevet

En lege som er opptatt av deg som menneske og som lytter på det du sier. Har gode refleksjoner rund løsninger på utfordringene og virker genuin i måten du blir møtt på.

Trygg, engasjert og profesjonell

Lege: Bjørn Egil Østbye Andreassen Skrevet

Fantastisk lege jeg har hatt i flere år. Tar seg god tid, han er opptatt av å finne løsninger, henviser videre, er rolig- men engasjert i deg som pasient. opplever at han er forberedt, og setter seg inn i problemstillinger før timen, slik at han vet hva du kommer for. Har bare positivt å si, og vil anbefale han til alle som søker en trygg, erfaren, trofast og god lege.

Profesjonell og grundig

Lege: Martine Therese Svorkmo-Stemland Skrevet

Blir alltid tatt seriøst, og får ei grundig vurdering. Martine ser helheten, og strekker seg langt for at man skal føle ser ivaretatt. Venter i et år på å få henne som fastlege, og det var verdt ventingen