Rønvik Legesenter

Havnegata 9 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Rønvik Legesenter

Kjempedyktig!

Lege: Tore Michaelsen Skrevet

Flott oppfølging og høyt kunnskapsnivå! Man kan ha tillit til han! Folkelig og forståelsesfull.

Mest omsorgsfulle legen jeg har hatt

Lege: Tore Michaelsen Skrevet

Denne legen tar seg tid til deg som pasient, og er veldig forsåelsesfull i enhver situasjon. Han er et gjennomgående godt menneske. En dyktig og kunnskapsrik lege, og en lege som tar seg tid til å lytte til pasient.

Bra lege.

Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevet

Har ikke noe å utsette på denne legen, da hun utfører sine / mine ønsker på en behagelig og verdig måte. Er også flink å henvise videre, da det er ting som krever det. Det er å nevne at ved vidrehenvisning får du rask innkalling hos rett instans. Det kan se ut som at vi ikke har samme lege.

Meget flink med barn

Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevet

Opplevde at hun gjorde en meget god undesøkelse av mitt barn på 4 år, både jeg og min samboer har hatt timer hos henne for vårt barn, og syntes hun var meget nøye og dyktig i sine undersøkelser, og barnevennlig :) Beste behandlingen vi har opplevd av vårt barn, som hadde annen fastlege tidligere + div. besøk på legevakt.

Kan du gjenta det?

Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevet

Dessverre vanskelig å forstå henne. Dessverre også vanskelig å forstå og akseptere hennes mening om at "det er normalt å ha litt vondt", når man kommer med smerter som hun ikke klarer å finne ut av.