Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter
Ikke den beste
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetHan hører på det du sier, men føler ikke at han gjør noe for å finne ut hva som feiler.
Fantastisk
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetDette er en lege som hører på deg, viser forståelse og gjør absolutt alt han kan for og hjelpe deg uten noe stress.
Hadde alle leger vært som Knutssøn, hadde det ikke vært problemer i helsevesenet.
Trygg
Lege: Marius Johansen SkrevetHan utviser en faglig trygghet hos meg som pasient. Han lytter til meg og lar meg delta i evt forslag til behandling. Veldig dyktig!!
Legesekretærene burde kanskje bli litt mer imøtekommende og hyggeligere mot pasientene.
Familiens fastlege
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetGode løsninger og forklarer grundig hva som kan være problemet og hva som burde gjøres. Veldig god kommunikasjon med pasienten, har aldri opplevd og bli feilbehandlet. Hele familien er strålende fornøyd :)
En meget god lege.
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetFøler en stor grad av trygghet ved å han som min fastlege. Han gir ærlige svar på det du spør om og han kommer med anbefalinger om saker/tiltak du selv bør gjøre.