Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Saltdal Helsesenter
Drar aldri til han igjen
Lege: Kjell Gunnar Skodvin SkrevetDet første jeg fikk beskjed om da jeg kom inn på kontoret hans var at vi hadde dårlig tid, han lå litt på etterskudd.
Følte meg ikke velkommen og han fikk meg til å følte at jeg kaster bort tiden hans.
Fikk ikke stilt noe diagnose, heller ikke forslag til behandling/medisin.
På slutten av den korte legetimen forklarte at jeg slet veldig med stress, utmattelse og var veldig langt nede, han så på meg som og spørsmålstegn og spurte hva han skulle gjøre med det.
Var på gråten da jeg dro derfra...
Umulig å få time.
Lege: Elisabeth Jenssen Øines SkrevetHar prøvd i ca.3år og fått time hos "min fastlege"uten resultat.Ringte senest i dag og skulle bestille time og fikk beskjed om ingen ledige timer denne uken.Sa at da ville jeg ha time i neste uke-men fikk da til svar at hun ikke tok i mot bestillinger for mer enn en uke.
Ikke bra..
Lege: Sherehan Shaban Maty Atya SkrevetLegen tar ikke pasienten på alvor. Er ikke forberedd ved møte med pasienten. Dårlig oppfølging med prøver. Er nedlatende og ved noen tilfeller ikke vennlig.
Dyktig lege!
Lege: Kjell Gunnar Skodvin SkrevetKjell Gunnar Skodvin er en dyktig lege som tar sine pasienter seriøst. Han ringer alltid når man står oppført som en telefonhenvendelse.
Seriøs
Lege: Sherehan Shaban Maty Atya SkrevetMeget grundig undersøkelse. Tar pasient på alvor, tar prøver og kommer med tilbakemeldinger.