Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Biskopshavn Legesenter AS
God tid til pasienten
Lege: Safet Mujic SkrevetHar hatt Dr. Mujic som fastlege i flere år. Han har vært en stor støtte for meg med mye sykdom. Føler han alltid har god tid til å lytte.
Og når det gjelder sykdom er han kunnskapsrik. Han vet alltid riktig diagnose på meg, før han har henvist meg til spesialist, RTG, MR osv. Prøvesvar viser alltid det Dr. Mujic trodde det var.
Man får nesten alltid time på dagen.
Denne legen har gjort det lettere for meg å leve med sykdom. Hatten av for en dyktig, forståelsesfull lege.
elendig legekontor
Lege: Safet Mujic Skrevethar ikke truffet en av legene ved kontoret, kom aldri lengre enn sekretæren. ringte fordi min baby på 6 måneder var veldig dårlig. og dessverre hadde fått tildelt en lege ved hellen legesenter som fastlege. de ville ikke ta imot min baby fordi jeg ikke selv hadde fastlege ved hellen legekontor og henviste til legevakten, og var aldeles uhøflige. det skal sies at jeg ikke taler perfekt norsk da jeg er dansk og "kun" har bodd her i Bergen ti år, men jeg forklarede meg både på mitt beste norske, på dansk og på engelsk i det omfang hun var villig til å la meg komme til orde.
Svært engasjert og bryr seg
Lege: Safet Mujic SkrevetHar vært god støtte og uvurderlig hjelp i mange kritiske år, setter seg inn i din sykdom.
Bryr seg
Vi digger han
Lege: Safet Mujic SkrevetKjempe flink lege jeg og familien har han som fastlege,gir god oppfølging og er nøye med å ta tester og finne ut diagnose..
Ikke noe særlig..
Lege: Safet Mujic SkrevetHadde han som fastlege i mange år. Følte jeg aldri fikk noe særlig god oppfølging. Mens du snakker sitter han som oftest og stirrer i pcskjermen. Hvis han skal utføre tester på deg forteller han aldri hva testen skal være godt for, og ofte virker testene ganske så meningsløse. Er også ganske dårlig på å fortelle deg om du skal bli med inn i et annet rom (dersom du skal ta blodprøve), samt fortelle deg når du kan gå fra legekontoret. Skriver litt for enkelt ut resept på piller i stedet for å finne ut om det kan være andre ting som er galt.
Er derimot rask med å få til andre behandlinger, evt. MR, dersom du selv forteller at dette er noe du ønsker. Men forslaget kommer han ikke med selv.