Vika Legesenter

Kanalveien 18 6010 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Vika Legesenter

Vanskelig å få kontakt og hjelp

Lege: Trine Valaker Skrevet

Det er nå ca 1,5 år siden jeg hadde Valaker som fastlege, men jeg var midt i en lengere sykemeldingsperiode pga skade i en skulder. Min fastlege ble byttet ut med Valaker, men hjelp og utredning var vanskelig å få med Valaker. Det endte opp at jeg byttet til en fastlege som ville hjelpe.

flink

Lege: Araceli Einang Skrevet

bra legen. Good listener, she really assess her patients well, conduct a necessary referals accordingly. A good and great doctor

Veldig flink og trygg

Lege: Araceli Einang Skrevet

Hatt henne som fastlege siden 2005, og hun tar meg alltid på alvor og gjør at jeg føler meg trygg. Veldig flink i det hun gjør og jeg går aldri derfra uten å føle jeg har fått alt besvart og "fikset"

Arrogant, lytter ikke

Lege: Trine Valaker Skrevet

Ikke min fastlege heldigvis men fikk henne pga. hastetime med hoft, fikk kortisonsprøyte og ble forsøkt nektet sykemelding, fikk «mast» meg til en uke. Etter dette måtte jeg få ny av fastlegen min noe jeg selvfølgelig fikk. Burde vært helt unødvendig, hadde hun lest journalen hadde hun sett hva det gikk i, men ingen interesse av å lytte. Var også brutal og lite flink å sette sprøyta. Aldri blitt behandlet så dårlig noen gang.

Veldig dyktig og seriøs

Lege: Arnfinn Kenneth Osdal Skrevet

Meget dyktig lege som tar dine utfordringer på alvor og finner gode løsninger sammen med passienten. Følger alltid opp i etterkant. God kommunikasjon.
Skal man sette fingeren på noe negativt så må det være omgivelsen han jobber i. Resepsjonistene på Vika legesenter er lite kundevennlig og har dårlige holdninger. Han er som de aller fleste andre leger litt dårlig på å holde tidsskjema, men det er helt ok når man vet hjelpen man får er topp klasse.