Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mysen legesenter AS
Tar deg på alvor
Lege: Parveen Chopra SkrevetDenne mannen er veldig flink til å lytte, og tar deg på alvor. Han vifter ikke problemene dine vekk og gir deg en resept på antibiotika selv om han ikke vet hva som er galt.
Anbefales, selv om listene hans er ganske fulle er det verdt et forsøk!
Kommer aldri til å bytte!
Lege: Bente Fredriksen Løken SkrevetFlott lege som tar deg på alvor og sender deg videre om det er nødvendig. Lett å snakke med, du føler deg i trygge hender!
Topp lege
Lege: Abdul-Razzak Naser Hussain SkrevetTar god hensyn til pasientene sine, han lytter aktivt og prøver altid å hjelpe og man ser RESULTAT.
Systematisk oppfølging; han hjelper deg helt til du finner hva som er feil og gi deg den behandlingen som passer perfekt.
Han er den første legen som virkelig hjalp meg med å få kontroll på blodsukkeret og kanskje t.o.m SPART noen år av mitt LIV.
Alt it alt jeg har full TILLIT til den legen
Nøye.
Lege: Parveen Chopra SkrevetFlik, nøye, hyggelig, omsorgs full, hjertelig, god med de aller minste :)
Lege senteret ink de som tar prøver er dyktige. Kan bestille, bytte time og avbestille elektronisk. Jeg og min fam på 5 har brukt han/dem lenge!!! :)
En engasjert lege
Lege: Parveen Chopra SkrevetHan ser deg i øynene, tar seg tid til å lytte til deg og prate med deg før han starter å skrive. Mange leger sitter med ansiktet "inn i dataen", men ikke denne mannen. Han er også grundig og engasjert.