Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torvet Legesenter
Anbefaler Hilde
Lege: Hilde Katrin Klukstad SkrevetHilde er den beste fastlegen jeg har hatt, anbefaler henne virkelig. Du blir godt ivaretatt med henne.
Veldig fornøyd
Lege: Kine Raae Østvik SkrevetBlir alltid tatt på alvor. Har jeg noe jeg vil snakke med legen om er hun alltid tilgjengelig. Skulle hun ikke være tilgjengelig, er det alltid en annen lege jeg for time hos. Hun har forståelse for pasienten og stiller alltid. Hun er også faglig dyktig.
Dyktig og lyttende
Lege: Hilde Katrin Klukstad SkrevetVeldig imøtekommende, lyttende og faglig sterk. Bruker god tid, forklarer og gjør at jeg føler tillit til både behandling og oppfølging. Hun er nøye og rask til å gi tilbakemelding dersom det er nødvendig. Hun kan godt ringe på slutten av dagen. Hun er oppriktig opptatt av å hjelpe. Jeg kjenner meg godt ivaretatt.
Den beste
Lege: Andreas Sigurd Holund SkrevetFor meg er Holund uten tvil den beste fastlegen jeg har truffet her. Jeg ble tatt på alvor og fikk den hjelpen jeg trengte. Jeg kan si at han reddet livet mitt. Takk for det!
Fantastisk
Lege: Hilde Katrin Klukstad SkrevetHilde er en fantastisk fastlege! Lytter, tar deg på alvor, men er samtidig rettferdig og realistisk. Ikke minst veldig behagelig. Kommer aldri til å bytte!