Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Borgen Legekontor
Ett trygt og godt valg
Lege: René Rodriguez Soto SkrevetRenè har vært min fastlege i 4år. Jeg reiser i fra Oslo med tog noe som til tider kan gjøre det litt vrient, men Renè er en så seriøs, flink og sakelig fastlege at jeg kunne overhode ikke bytte til noen andre. Legen lytter, håndhilser, snakker med sine pasienter, blid og en varm person. Som etnisk norsk person kan jeg anbefale Renè Rodruigez Soto, på det beste.
Håpløst legekontor
Lege: René Rodriguez Soto SkrevetLegen er flink,men hva hjelper det når han nesten er umulig å få tak i!!
Beste lege
Lege: René Rodriguez Soto SkrevetVerdenbeste lege, jeg er innmari fornøyd og føler meg veldig trygg og ikke minst heldig for å ha en kjempe dyktig,erfart,omsorgsfull, min fullstendig takknemlighet og tillit :)
Anbefaler han for den sterkest ....ENDELIG en kjempeflink lege til oss,Askerbøringer.
Tillitsfull, lyttende og personlig.
Lege: René Rodriguez Soto SkrevetEn lege som tar seg tid, lytter og utstråler trygghet og faglig høy kompetanse.
Har i tillegg en meget hyggelig væremåte som gjør at du føler at han personlig bryr seg om deg.
Den beste legen i asker
Lege: René Rodriguez Soto SkrevetVeldig fornøyd , :-) å komme til borgen legekontor er å føler seg frisk med engang , han tar pasientene sine på alvor , seriøs , hyggelig, anbefales på det sterkeste ingen er som han :-) heldig vi som har han i familien :-)