Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moss Medisinske senter
Beste legen jeg har møtt
Lege: Sarah Helen Wheeler Seidelin SkrevetEneste legen ( og jeg har vært hos mange inkludert spesialister), som aldri har gitt opp. God lytter, alltid blid, tar seg god tid, gir gode råd og gjør alt i sin makt for å hjelpe. Kjemper for å bli rettferdig behandlet om pasient ( meg) har blitt tilsidesatt. Kunne ikke bedt om bedre lege og jeg er evig takknemlig for å ha henne som en fastlege. Anbefales virkelig! :)
Ivaretatt, insiktsrik, forstått,
Lege: Sarah Helen Wheeler Seidelin SkrevetLegen ser og forstår lett mine sykdommer og problem. Hun ser og forstår hva nedre tettare nødvendigvis ikke har sett og forstått. Vi har et gjensidig tillitsforhold.
Flott fastlege som kan faget sitt.
Lege: Sarah Helen Wheeler Seidelin SkrevetEn flott fastlege som bryr seg om sine pasienter.
Er flink til å lytte,ta pasienten på alvor. Dette har ført til at jeg kom tidsnok til en operasjon før det gikk galt. Fastlegen har hyggelige ansatte,som bestandig er hjelpsom.
Veldig fint å kunne skryte litt av leger som stort sett får mye negativ omtale.
Dyktig
Lege: Sarah Helen Wheeler Seidelin SkrevetJeg er veldig fornøyd med Dr. Seidelin. Jeg føler at jeg blir tatt på alvor og hun følger opp. Jeg syntes ikke jeg blir «rusha» ut som noen andre mener. Hun er også flink med barn!
Trygt og kunnskapsrik
Lege: Sarah Helen Wheeler Seidelin SkrevetDyktig lege. Hun fant ut av det som feiler meg. Har alltid tid å høre på meg. Får time når jeg trenger det.