Bindal Legekontor

Oldervikveien 5 7980 Terråk

Siste vurderinger av behandlere ved Bindal Legekontor

Beste legen i Salten

Lege: Stian Holmvik Skrevet

Har hatt Stian som fastlege i 15 år nå. Forståelsesfull og støttende lege som ser hele deg. Bor nå på fauske, men kommer aldri til å bytte fastlege. Anbefaler alle å ha Stian som fastlege.

Dyktig, kommunikativ, serviceinnstilt

Lege: Randi Beate Sjøvoll Skrevet

...er bare noen av honnørordene jeg vil bruke om Randi S. Har hatt henne som fastlege i 12? år, og har beholdt henne etter at jeg begynte å jobbe i Oslo. Hun stilte riktig diagnose på ikke innlysende tilstand, bare på telefon, og ordner opp med henvisninger til spesialist når nødvendig. Tilbyr telefontimer, reseptbestilling i Rønvik legesenters nettportal osv., noe som gjør fjernkommunikasjon mulig.

Interessert og dyktig

Lege: Randi Beate Sjøvoll Skrevet

Svært fornøyd med Randi som fastlege, beste jeg har hatt i løpet av mine 30 år. Hyggelig og imøtekommende! Tar dessverre litt lang tid å få time, noe som ikke er hennes feil.

Ikke fornøyd

Lege: Randi Beate Sjøvoll Skrevet

Vanskelig å få legetime hos. Når jeg endelig fikk time så ble jeg ikke tatt alvorlig å tillstanden min forverret seg ekstremt masse.

Nøye og kunnskapsrik.

Lege: Stian Holmvik Skrevet

Stian Holmvik er en fantastisk lege som er meget imøtekommende, dyktig og nøye- uansett hva problemet måtte være. Han ser hele mennesket, og man føler seg godt ivaretatt- både medisinsk og psykisk. I love this guy!