Aurora Tannhelse

Om

Aurora Tannhelse er klinikken for dem som virkelig bryr seg om egen tannhelse, og som ønsker de beste og mest skånsomme løsningene man kan tilby. Klinikken eies og drives av tannlegene Jørgen Helgevold Løvdahl som har jobbet på Bekkestua siden 2021, og Christoffer Andresen som siden 2020 har jobbet i Tønsberg. Klinikken er å finne inne på Bekkestua Senter, i 3. etasje hvor det også ligger andre helseaktører. Drømmen om Aurora Tannhelse ble til gjennom en felles lidenskap for høykvalitets tannbehandling, og en felles filosofi om at «greit nok» ikke er godt nok. Alle pasienter som behandles hos oss fortjener den samme typen behandling vil ville ønsket til til oss selv eller våre nærmeste slektninger. Tannsubstans holdes hellig, og alle inngrep som gjøres skal være minimalt invasive og by på minst mulig ubehag og komplikasjoner. Vi tror på at man kommer lengre om man investere mer tid og krefter per pasient og per behandling, enn å skulle fylle dagene med et maksimalt antall pasienter. Kvalitet fremfor kvantitet på godt norsk. Helt sentralt for konseptet som er Aurora Tannhelse, står faget «biomimetisk tannbehandling». Biomimetisk tannbehandling er tuftet på en vitenskapelig tilnærming til alt fra materialvalg, til teknikker og en dyp forståelse av tannens anatomi.

Jørgen Helgevold Løvdahl og Christoffer Andresen har ved siden klinisk tannlegevirksomhet arbeidet med å undervise andre kolleger hvordan man skal kunne oppnå best mulig resultater som allmenntannlege, ved å optimalisere hvordan man legger gode fyllinger og hvordan man kan unngå å måtte slipe ned tenner for å lage krone. Ofte er det adekvat å lage delkroner, såkalte onlays for å reparere store skader i tennene. Siden oppstart som undervisere har Jørgen og Christoffer hatt over 500 norske tannleger på kurs innen sitt ekspertisefelt. Gå gjerne inn på hjemmesiden www.arcticbiomimetics.com for å lese mer om dette revolusjonerende konseptet som sikrer langvarige og solide løsninger med lite komplikasjoner.

Vi jobber bredt i faget, og har stor lidenskap for faget vårt. Hos oss skal du være trygg på at vi strekker oss maksimalt for at du skal få den beste løsningen du kan. Vi har moderne utstyr som datamaskindrevet tanndesign (CAD/CAM), porselensfresemaskiner (CEREC) som gir oss muligheten for at du kan få behandlet din tann ferdig samme dag eller innen kort tid, istedet for å måtte være avhengig av at en tanntekniker skal lage kroner eller onlays. Vi har investert i 3D-printer teknologi, som gir uendelige muligheter for å hjelpe deg med dine mer avanserte behov. Vi tar etterutdannelse og kursing seriøst, og har kompetanse på både implantatkirurgi, implantatprotetikk, mucogingival plastisk kirurgi og omfattende bittrehabiliteringer. Avanserte periodontale behandlinger med mer. Du skal være trygg på at vi alltid har fokus på grundig og god kommunikasjon i forkant av alle prosedyrer. Et viktig hjelpemiddel for at pasientene våre skal forstå vår arbeidsmetodikk og få innsikt i egen tannhelse er at det tas høyoppløselige kliniske fotografier av alle behandlinger.

Telefonnummer489 03 500489 03 5 ... Nettsted
Gamle Ringeriksvei 34 1357 Bekkestua
Aurora Tannhelse holder til i Bærum

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Aurora Tannhelse

En komplett tannlege

Pris

Meget tilfreds med Christoffer. Det er bare så synd at han skal forlate Colloseum tannlegene i Tønsberg.
Han er faglig dyktig, nøye og veldig behagelig. Setter også stor pris på den informasjonen han gir underveis i behandlingen. Han gir gode anbefalinger og forklaringer på hva som bør gjøres.
Jeg vil savne han

Meget dyktig og hyggelig tannlege.

Pris

Jeg har opplevd Christoffer som en meget profesjonell tannlege. Jeg opplever å være i trygge hender og det å gå til tannlegen blir en god opplevelse. Ønsker du å føle deg ivaretatt og trygg, er dette tannlegen du bør gå til.

Anbefales på det beste.

Pris

Har vært hans pasient i flere år. Utrolig flink og hyggelig.Siste behandling var en ny krone som det var nesten umulige få på plass, lite å feste i, men han klarte det!!! En fornøyelse å bli behandlet av han.

Grundig, trivelig og kunnskapsrik tannlege

Tannlege: Jørgen Helgevold Løvdahl Skrevet
Pris

Jeg har gått til Jørgen i noen år nå, og jeg er veldig fornøyd. Han holder god oversikt over situasjonen min, det er tydelig at han forbereder seg godt. Underveis i behandlingen er han hyggelig, personlig og i godt humør, noe som gjør et besøk hos tannlegen betraktelig bedre for meg. Han har også kunnskapen som trengs både for min generelle helsesituasjon, og om støtteordninger og folketrygden, og hjalp meg å søke om fritak fra egenandel - lett som en plett.

Anbefales varmt!

Helhetlig opplevelse!

Tannlege: Jørgen Helgevold Løvdahl Skrevet
Pris

Jeg har benyttet Jørgen Helgevold Løvdahl som tannlege siden 2021, noe som begynte ved en tilfeldighet for å prøve en ny undersøkelse ved den årlige tannsjekken.
Og siden har jeg blitt værende basert på hans allsidige kompetanse på alle behandlingsteknikker, så du er i trygge omgivelser. Han underviser også andre tannbehandlere, så det faglige er på plass.
Normalt sier ikke de fleste at det er en fornøyelse å gå til tannlegen, av forskjellige grunner, men lokale, utstyr, kommunikasjon, personlig kjemi, felles humor, og følelsen av å få god og ærlig behandling der du kan spørre om alt og få svar som utvider horisonten, hjelper veldig.
Nylig var jeg til årlig undersøkelse, og siden en 45-50 år gammel fylling hadde vist tegn til sprekk, måtte den skiftes da det var utviklet litt karies på innsiden.
Den var mer komplisert enn forutsett, og i stedet for letteste utvei med en porselenskrone som ville bli betraktelig dyrere, ville han prøve å gjøre det på klassisk vis. Dette ble en tålmodighetsprøve med ekstra innsats, men stahet og besluttsomhet for å få det 110% vellykket, gjorde at sluttresultatet ble en suksess både visuelt og praktisk.
Og et mysterium den dag i dag, er hvordan jeg følte at en tre timer lang behandling i samme stilling bare virket som litt over en time der tidsbegrepet var helt koblet ut.
Helgevold Løvdahl skal nå starte egen praksis under navnet "Aurora Tannhelse", også i Bekkestua sentrum, og jeg kan varmt anbefale ham som tannlege.